websitetemplate.org - australiana
Wie ben ik ? > Reizen > Reisverslagen 2010
 
 

Reisverslagen 2010

Hieronder vindt u  de verslagen van onze reizen in 2010

Bulgarije (april) was een tussendoortje tijdens de Paasvakantie. We wilde persé een weekje weg en het werd Sofia, een lelijke stad. We maakten dat we daar vlug weg waren en belandden in enkele andere mooie, pittoreske stadjes.

Kaunas (juni) (hoofdstad van Litouwen) was een spotgoedkope citytrip die héél toevallig net op de dag van de verkiezingen begon. Ik ging maar eens alleen en bracht één dag door in Kaunas en één dag in Vilnius (hoofdstad) waarvan de laatste wel de mooiste was.

Köln (juli) Onze tweedaagse naar Köln was een kado aan Catherines 3 nichtjes die kort daarvoor hun communie gedaan hadden. We moesten ons natuurlijk een beetje aanpassen om weer eens met kleine kinderen op stap te zijn...

Peru (juli) Lang van gedroomd en door verschillende omstandigheden altijd maar uitgesteld maar er nu eindelijk van gekomen. Kuifje bij Manco Kapac, zo voelde ik me drie weken lang. Schitterend, een must voor iedere reiziger.

Albanië (oktober) Een voor Westerlingen redelijk mysterieus land dat heel lang communistisch geweest is. Leek me redelijk moeilijk te bereizen en dus wel een korte uitdaging waard.

Malaga (december) Ja ja, normaal een bestemming voor gepensioneerden maar om eventjes te oefenen vluchtten we de winterdepressie om te genieten van een heerlijk zonnetje en de geboortestad van Pablo Ruiz Picasso. Leuk, zeer leuk.

Unesco 1995-2010 (108 + 12 nieuwe = 120 in totaal)
Bulgarije (3) : Boyana, Rila, Kazanlak
Litouwen (1) : Vilnius
Köln (1): Dom
Peru (5) : Cuzco, Lima, Machu Picchu, Arequipa, Nasca
Albanië (2) : Butrint, Berta/Gjirokastra
Malaga (1) : Alhambra

Submenu